Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Henriėtte Post Gifts Aanbieding Bestel
» Startpagina  » Aanbieding  » Ghostwriter

Aanbieding


Tot de laatste man Voor het oog verborgen Ghostwriter De Schrijversclub Niets dan de waarheid Lawhead Taylor Esland Michael

Site overzicht Contact

Ghostwriter

Ghostwriter


De succesvolle uitgever Jonathan Harper bevindt zich in een crisis. Zijn huwelijk met Kathy is niet meer wat het geweest is. Heimelijk koestert hij gevoelens voor zijn jongere collega Sydney.
Sterauteur en goede vriend Clyde wil stoppen met schrijven en de laatste vijf projecten van Jonathan zijn geflopt. Zijn positie bij de uitgeverij staat op het spel. Hij heeft dringend een nieuwe bestseller nodig om zichzelf te bewijzen.

Dan ontvangt hij tussen de stapels manuscripten een werk dat hem de stuipen op het lijf jaagt. Het is een verhaalfragment uit zijn eigen levensgeschiedenis. En de delen die met regelmaat volgen, bevatten details die ieder toeval uitsluiten - details waaraan Jonathan liever niet herinnerd wordt.

Wie is de anonieme auteur die zoveel van hem weet? Wat wil hij van hem? Jonathan is vastbesloten de schrijver te ontmaskeren - maar moet daarvoor wel de confrontatie met zijn verleden aangaan.

ISBN 9789057871207
400 pagina's
€ 4,99

bestellen