Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Henriėtte Post Gifts Aanbieding Bestel
» Startpagina  » Fictie  » Rene Gutteridge  » Boe

Fictie


Rene Gutteridge Anne Rice Adrian Plass Eric Wilson John Robinson Jim Stovall Jeugdromans

Rusteloos kwaad Boe Stormjager Stormdreiging Stormvloed Ghostwriter

Site overzicht Contact

Boe

Boe


Een nogal ongewone liefdesgeschiedenis


Het beste dat Skary, Indiana, ooit is overkomen, is de beroemde horrorschrijver Wolfe Boone - 'Boe', zoals de inwoners hem liefkozend noemen. De teruggetrokken schrijver was de afgelopen zestien jaar de grootste attractie van het dorp. Onbedoeld heeft hij het voorheen kwakkelende Skary in een eersteklas toerististenlokker voor de duistere kant veranderd.
Skary is beroemd geworden door de boeken van Wolfe en de schrik slaat dan ook menigeen om het hart als Wolfe tot geloof komt en zich afkeert van het horrorgenre. Als hij vervolgens ook nog eens achter Ainsley Parker, het liefste meisje van het dorp, aan gaat, zijn de rapen gaar. Snel wordt er een plan gesmeed om de angst weer terug te brengen in Skary - en om hun beroemdste inwoner van zijn verliefdheid af te helpen en hem weer aan zijn huiverwerk te zetten.

Doorspekt met humor en kleinsteedse charme en gedragen door de eenvoudige boodschap van een volhardend geloof, laat deze romantische comedy zien hoe een aantal van de vreselijkste bemoeials en huichelaars voorgoed door God veranderd kan worden in een echte gemeenschap.

ISBN 9789057870774
304 pag.
€ 4,99