Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Henriėtte Post Gifts Aanbieding Bestel
» Startpagina  » Non-fictie  » Boeken bij de Bijbel  » Marja Meijers Levensadem

Non-fictie


Humor en ernst Geloof en praktijk Kerk en gemeente Boeken bij de Bijbel Harry Potter Kinder- en jeugdwerk Gedichten

Vrij van de wet De Hemelse Voedselbank Theo Coenraads J H Richardus Marja Meijers Levensadem Adrian Plass Bridget Plass Madeleine L'Engle Jeff Lucas

Site overzicht Contact

Marja Meijers Levensadem

Over de menswording


Marja Meijers
Levensadem
Creatieve gedachten over de menswording

96 pag.
ISBN 9789057871375
€ 9,90

Als menselijke wezens zijn we gemaakt naar het beeld van God, naar Zijn gelijkenis. We zijn uniek geschapen drie-enige wezens: geest, ziel en lichaam, en toch één persoon. In Levensadem neemt auteur Marja Meijers de lezer mee op een reis naar ons aardse begin. Door de ogen van het ongeboren kind wordt de lezer een unieke kijk geboden op de natuurlijke én geestelijke dimensie van de schepping. Gebaseerd op bijbelse principes en een verrassend assortiment aan bijbelteksten heeft ze een artistiek portret geschilderd van een kleurrijk en liefdevol God, die de bron van alle leven is.

Levensadem is de vertaling van het boek ‘Breath of Life’, het derde deeltje in een serie engelstalige boeken over de Tien Geboden in de 21e eeuw. Met de woorden ‘Gij zult niet doodslaan’ als onderlegger voor haar gedachten behandeld Meijers in dit boek de ware kern van ons bestaan: het leven vóór en na de conceptie. Op bijna speelse wijze beschrijft zij het weefproces; het samensmelten van geest, ziel en lichaam tot één menselijk wezen. De hoofdpersoon in haar verhaal staat in nauw contact met de Schepper van het universum en heeft een belangrijke boodschap voor de lezer; je bent niet alleen uniek, maar ook heel kostbaar!

In haar voorwoord schrijft Meijers: “Om te kunnen begrijpen waarom het leven zo belangrijk is voor God, om iets te kunnen begrijpen van de liefde van God, zullen we het scheppingsproces weer eens goed moeten bekijken. Niet vanaf een afstand, maar van binnen uit!”