Stormvloed


Een gruwelijke moord… Een twijfelachtige terechtstelling… En drie vrouwen…

Wanneer FBI agent Mick Kline’s hoofdverdachte omkomt bij een verschrikkelijke brand, moet hij gedwongen samenwerken met een andere politiedienst en een andere, vrouwelijke, rechercheur, die niet de makkelijkste collega blijkt te zijn, tenzij schijn bedriegt…
Dan beginnen er onheilspellende en raadselachtige brieven tussen zijn post binnen te komen. Die betrekken Mick bij een tien jaar oude moordzaak en een poging om iemand te redden van de doodstraf voor een moord die hij niet pleegde. Op zoek naar antwoorden komt Mick in contact met een gepensioneerde rechercheur moordzaken die een gevaarlijke verrassing in petto heeft.
Ondertussen loopt zijn liefdesleven nog altijd niet op rolletjes en drie vrouwen houden hem hevig bezig. Als een van hen wordt ontvoerd door de echte moordenaar, wordt Mick gedwongen keuzes te maken onder de dreiging van een levensgevaarlijke orkaan.

Stormvloed is het derde deel van de Storm trilogie

2e druk (juni 2010)
ISBN 9789057871078
308 pag.
€ 18,90

bestellen
_______________________________


“De spannende sensatie van een ritje in de achtbaan midden in een zware onweersbui… Deze thriller bevalt uitstekend.”
Sigmund Brouwer

“Rene Gutteridge is een voortreffelijk schrijfster die op vakkundige wijze een roman heeft geschreven met interessante karakters en een intrigerende verhaallijn. Deze roman is een boek dat je in één adem uitleest – ik kon het niet wegleggen.”
Randy Alcorn


(C) 2011 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken