Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Gifts Bestel
» Startpagina  » Non-fictie  » Humor en ernst  » Frits Jongboom

Non-fictie


Humor en ernst Geloof en praktijk Kerk en gemeente Boeken bij de Bijbel

Adrian Plass Broodje kroket en eeuwig heil Frits Jongboom Cornelis van Halm Jeff Lucas over het leven als christen Niet fietsen op zondag

Site overzicht Contact

Frits Jongboom

Apostel Broodnodig


Het verhaal trekt de wereld in

In dit derde deel van de Broodnodig-serie maakt ds. Frits opnieuw een ‘droomreis’ van 2000 jaar. Dit keer wordt hij wakker in de tijd van de eerste christelijke gemeenten en de apostelen. Gedurende deze verrassende, ontroerende en humoristische tijdreis ontdekt hij wat het daadwerkelijk betekent om in de voetsporen van de leerlingen van Jezus te treden.

ISBN 9789057871405
48 pag.

prijs: € 4,95

Eerder verschenen: Broodnodig (ISBN 9789057871030) en Kerst Broodnodig (ISBN 9789057871108).

Bijbelse dieren


Dominee Frits in Dierenland met

Bijbelse dieren vertellen geen fabeltjes

Het nieuwe boekje van Frits Jongboom is een fabelbundel voor volwassenen waarin bijbelse verhalen opnieuw worden verteld vanuit het perspectief van de dieren zoals o.a. een haan, een walvis en een varken.
Door het beschreven gedrag van de dieren krijgt de lezer een spiegel voorgehouden. Soms is dit confronterend, soms bevestigend en soms uitdagend.
De tien losse verhalen of fabels zorgen voor een verrassende kennismaking met het Evangelie, zonder fabeltjes.
De humoristische schrijfstijl zorgt er bovendien voor dat het boek vlot en prettig leest.
De prijs is bewust laag gehouden (€ 3,50) zodat het zich prima leent om jezelf of anderen cadeau te doen.

ISBN: 978-90-5787-126-9
48 pagina's
Prijs: € 3,50Wie is Frits Jongboom?De gedreven predikant en schrijver Frits Jongboom is al lang geen onbekende meer binnen de kring van christelijke lezers.
Zo schrijft hij verhalen voor zowel kinderen, tieners als volwassenen. Ook is hij columnist bij diverse bladen en kranten.
Frits Jongboom (1963) studeerde aan de Evangelische Bijbelschool midden jaren tachtig. Hier leerde hij ook zijn vrouw Tjitta kennen. Samen zijn ze in het gelukkige bezit van vier levendige kinderen waarvan er nog drie thuis wonen. Na zijn opleiding ging Frits werken in de ICT branche. Daarnaast was hij in zijn vrije tijd als docent verbonden aan de Evangelische Toerustingschool en aan stichting Timotheüs.
Na een aanvullende studie theologie is hij sinds 2002 predikant in de Kerk van de Nazarener. Hij diende de kerk eerst in Zaanstad en de laatste vier jaar in Purmerend.

Meer info via:
www.jongboom.nl