Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Gifts Bestel
» Startpagina  » Gezondheid  » Gezond door voeding

Gezondheid


De beste dokter staat in de keuken Gezond door voeding De Hemelse Voedselbank

Site overzicht Contact

Gezond door voeding

GEZOND DOOR VOEDING


Birgit de Heij

GEZOND DOOR VOEDING

Orthomoleculaire recepten

Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Orthomoleculaire voeding staat voor llichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt. ‘Orthomoleculair’ betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. De recepten in dit
boek zijn gebaseerd op deze orthomoleculaire voedingsleer.
In haar eerste boek De beste dokter staat in de keuken gaf Birgit de Heij al een eerste aanzet tot deze andere manier van denken in de keuken. In dit tweede boek gaat zij uitgebreid verder op dit pad.
Naast meer dan 50 recepten en vele ideeën voor lichaamsopbouwende voeding, geeft zij ook aan bij welke ziektebeelden bepaalde voeding niet of juist wel in te zetten is. Tevens verschaft zij handige achtergrondinformatie bij de diverse voedingsmiddelen en in welk seizoen bepaalde gerechten het beste bereid kunnen worden. Diverse indexen maken het boek tot een toegankelijke en praktische bron van informatie.
Opnieuw een boek van haar hand dat helpt bij het verantwoording nemen voor je gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven door voeding, het beste medicijn volgens Hippocrates (400 v. Chr.).


BIRGIT DE HEIJ was werkzaam als catering manager bij grote bedrijven en leidinggevende in de gezondheidszorg. Nu heeft zij een eigen praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige en publiceert over voeding en gezondheid. De beste dokter staat in de keuken was haar eerste boek (inmiddels vijfmaal herdrukt). (Zie hier)


ISBN 978-90-5787-178-8
152 pag.
€ 13,90

Bestellen kan via de boekhandel of door overmaking van € 15,90 op IBAN NL29 INGB 000 5702031 mvv 1788