Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Henriėtte Post Gifts Bestel
» Startpagina  » Gezondheid  » De beste dokter staat in de keuken

Gezondheid


De beste dokter staat in de keuken Gezond door voeding De Hemelse Voedselbank

Site overzicht Contact

De beste dokter staat in de keuken

Theorie en praktijk v.d. orthomoleculaire voeding


Birgit de Heij

Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden.
Dit boek van voedingsdeskundige Birgit de Heij uit Voorhout gaat over de orthomoleculaire voedingsleer en geeft een praktische uitwerking van die voedingsleer in de vorm van recepten. ‘Orthomoleculair’ betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.
Het doel van de auteur is om een manier van denken en handelen in de keuken te bevorderen, die onze lichamelijke en mentale gezondheid ten goede komt. Door een orthomoleculair voedingspatroon ontstaat er in eerste instantie meer energie en andere positieve gevolgen zoals een beter slaappatroon, een minder opgejaagd gevoel, enz.
Daarnaast verbetert de weerstand aanzienlijk, zodat ondermeer bacteriën en virussen geen grip op ons krijgen.
Dit boek is een stap om de verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven.

BIRGIT DE HEIJ was werkzaam als catering manager bij grote bedrijven en leidinggevende in de gezondheidszorg. Nu heeft zij een eigen praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige en publiceert zij over voeding en gezondheid.

Birgit de Heij
De beste dokter staat in de keuken
128 pag. ISBN 9789057871566 € 11,90

3E DRUK

Bestellen kan via de boekhandel of door overmaking van € 13,90 op IBAN NL46 INGB 0000 464501 mvv 1566 leesproef [795 KB] ) ook op de website bij het boek:

www.debestedokterstaatindekeuken.nl