Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Gifts Bestel
» Startpagina  » Fictie  » Rene Gutteridge

Fictie


Rene Gutteridge Anne Rice Adrian Plass

Stormjager Stormdreiging Stormvloed

Site overzicht Contact

Rene Gutteridge


Rene Gutteridge
(1972) studeerde scenarioschrijven aan de Universiteit van Oklahoma, waar zij met haar man en twee kinderen (zoon en dochter) woont. Naast talloze toneelstukken en sketches, heeft zij meer dan een dozijn romans geschreven, van lichtvoetige comedy tot spannende thriller.
Haar indrukwekkende debuut Ghostwriter is enkele jaren geleden in het Nederlands uitgebracht bij een andere uitgever en niet meer verkrijgbaar. Maar in juni 2008 heeft Merweboek de heruitgave op de markt gebracht.
In juni 2007 was het actieboek voor de Maand van het Spannende Boek van haar hand: Stormdreiging. Gedurende twee weken was zij in Nederland op auteursbezoek tijdens een succesvolle en drukbezochte tournee langs boekhandels en bijeenkomsten.

Interviews met haar waren te lezen in Eva, Reformatorisch Dagblad, Visie en Uitdaging. Kijk ook op www.spannendeboek.nl

Overzicht van titelsStormjager FBI special agent Mick Kline zoekt het gevaar op. Als hij niet op misdadigers jaagt, jaagt hij op tornado's.

Stormdreiging Een mysterieuze moordzaak Een leven dat totaal uit de hand dreigt te lopen Een groeiende stapel bewijs tegen een onschuldige man

Stormvloed Een gruwelijke moord Een twijfelachtige terechtstelling En drie vrouwen