Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Gifts Bestel
» Startpagina  » Non-fictie  » Boeken bij de Bijbel  » Adrian Plass

Non-fictie


Humor en ernst Geloof en praktijk Kerk en gemeente Boeken bij de Bijbel

De Hemelse Voedselbank Adrian Plass Madeleine L'Engle

Site overzicht Contact

Adrian Plass


Adrian Plass heeft diverse boeken geschreven bij de Bijbel, deels waren dat dagelijkse overdenkingen voor een Bijbelleesgids van de Bible Reading Fellowship, gebundeld in De Ontluiking en Nooit alleen. Maar ook schreef hij een aantal meer thematische overdenkingen rond een Bijbelboek of bijzondere teksten die hem bezighielden.

Let niet op de achteruitvliegende eenden Een ongewone ontdekkingsreis door het Marcus evangelie. Wanneer Adrian Plass de Bijbel leest, dan lijkt het (zoals wel vaker in zijn boeken gebeurt) alsof overbekende teksten opeens in een nieuw licht komen te staan.

Blinde vlekken in de Bijbel Overdenkingen over weinig of niet eerder belichte aspecten van bekende en minder bekende bijbelverhalen door deze bekende Engelse evangelische schrijver.

De Ontluiking Centraal in dit dagboek staat het leven en sterven en de opstanding van Jezus Christus. Dat maakt dit boek tot een bijbels dagboek dat niet alleen bij Pasten uitkomt, maar ook van Pasen vertrekt.

Nooit alleen 365 Bijbeloverdenkingen voor iedereen die Jezus volgt en die weg soms moeilijk begaanbaar vindt Dit is een afwisselend, heel persoonlijk en soms eigenzinnig bijbels dagboek...