Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Gifts Bestel
» Startpagina  » Oud-Katholiek  » Gaandeweg naar Santiago

Oud-Katholiek


Gaandeweg naar Santiago Wegwijs in de Oud-Katholieke Kerk Inleiding Kerkelijk Recht Hallebeek Kerkelijk recht

Site overzicht Contact

Gaandeweg naar Santiago

Leen Wijker: GAANDEWEG

Te voet van Hilversum naar Santiago de Compostela
Een pelgrimstocht

‘Gaandeweg’ is veel meer dan een reisverslag van pelgrim Leen Wijker op weg naar Santiago de Compostela. De lezer loopt niet alleen fysiek met hem mee, maar ook geestelijk. En gaandeweg zie je deze pelgrim tijdens zijn zoektocht enigszins lijken op die kleine Samuel, die eerst niet begrijpt dat God hem roept. Maar de aanwijzingen liegen er niet om en de tekens op zijn weg maken dit onomstotelijk duidelijk.

De lezer wordt tevens regelmatig met beide benen op de grond gezet, waar het allemaal fysiek gebeurt. Nuttige techniekaanwijzingen voor de wandelaar, aardse beschrijvingen van het belang van een mobieltje op zo’n monstertocht van 2800 kilometer en talloze bijzondere ontmoetingen in voor- en tegenspoed met mensen die, net als Wijker, gaandeweg aan het veranderen zijn.

Wellicht stimuleert dit bijzondere boek mensen, die op een keerpunt in hun leven staan, zich ook aan een dergelijke fascinerende onderneming te wagen!

verschijnt 6 september 2012

ISBN 9789057871696

grote paperback, 168 pagina's
geheel full colour

€ 19,90


Drs. Leen Wijker
(1958), studeerde theologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en de KTHU. In 1988 in Utrecht tot priester gewijd en sinds 1988 werkzaam als pastoor in het aartsbisdom Utrecht. In 2011 is hij door het Metropolitaan Kapittel van Utrecht tot kanunnik verkozen. Naast zijn pastorale werkzaamheden heeft hij een aantal landelijke taken.