Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Gifts Bestel
» Startpagina  » Fictie  » Adrian Plass  » Een buitenaardse kerkbezoeker

Fictie


Rene Gutteridge Anne Rice Adrian Plass

Het Bezoek Een buitenaardse kerkbezoeker Achter de scherven Stress familie Robinson Vaders en zonen Niets dan de waarheid Spoken De Schrijversclub Vol verwachting

Site overzicht Contact

Een buitenaardse kerkbezoeker


Roman

“Mijn naam is David Persimmon. Ik ben groot, niet erg heilig en een geestelijke in de Anglicaanse Kerk. Bijna vier jaar geleden werd ik de predikant van St. Wilfred’s te Fernley-Cross, waar ik me bijna onmiddellijk diep ongelukkig voelde.”

Een hemelse ontmoeting van een bijzondere soort – dat is wat de predikant en een drietal trouwe gemeenteleden van de kerk van St. Wilfred’s hebben, wanneer zij binnen de eerbiedwaardige muren van hun kerk een buitenaards wezen aantreffen.
Nunc, de bezoeker uit het heelal (waarvandaan mag hij niet zeggen), heeft zichzelf de taal der aardlingen aangeleerd met behulp van de kerkbibliotheek. Verbluffend direct hanteert hij soms de tale Kanaäns. Evenzo trefzeker raakt hij bij zijn aardse vrienden de gevoelige snaren in hun leven, waardoor elk van hen een wonderlijk verandering beleeft in de ontmoeting met dit bijzondere wezen – niet in de laatste plaats de voorganger zelf.
Een indrukwekkend en ontroerend vierluik, waarin met veel humor toch vooral de heling van mensen door hun Heiland centraal staat.

ISBN 9789071864742
152 pagina’s
€ 10,50

bestellen