Tekstversie
Gezondheid Fictie Non-fictie Oud-Katholiek Gifts Bestel
» Startpagina  » Fictie  » Adrian Plass  » Spoken

Fictie


Rene Gutteridge Anne Rice Adrian Plass

Het Bezoek Een buitenaardse kerkbezoeker Achter de scherven Stress familie Robinson Vaders en zonen Niets dan de waarheid Spoken De Schrijversclub Vol verwachting

Site overzicht Contact

Spoken


Roman

Het verhaal van een reünie

David Herrick krijgt een onverwachte uitnodiging voor een reünie: de kerkelijke tienergroep waarvan hij twintig jaar geleden deel uitmaakte, zal een weekend doorbrengen in een spookhuis. Maar de spoken die ze daar tegenkomen, blijken hun eigen angsten te zijn.
De groep die dat weekend bijeenkomt, lijkt in niets op de groep hoopvolle, levenslustige tieners van twintig jaar geleden. Het leven is niet zo mooi geworden als zij destijds verwachtten. Een van hen is in de steek gelaten door haar echtgenoot, een ander is zijn geloof kwijtgeraakt, een derde zit vol wrok. David zelf ervaart nog volop de pijn van het overlijden van zijn vrouw Jessica. De zeven deelnemers besluiten hun tijd goed te besteden en zo open mogelijk tegen elkaar te zijn. Maar het vraagt veel moed om hun diepste angsten bloot te leggen.
Een aangrijpend en soms verontrustende roman, met humor en bittere ernst, over herkenbare thema’s: geloof, rouw, liefde en verlammende angst.


ISBN 9789057870507
160 pagina’s
€ 13,50

bestellen